Wednesday, 6 July 2011

Första bloggandet 110706

   Hej och välkommen till min blogg!

   Min kära vänninna C tyckte att "Nu är det dags!" och idag har hon hjälpt mig att starta upp och visat mig grunderna till att få det här med bloggande att fungera. Spännande!

   Med ett så gott som färdigskrivet manus (min debutbok), en intervju och publicering av delar ur det på G i Alumas augustinummer är det väl just det- dags att ta klivet in i nätverkandet bortom FB. Ärligt talat har jag haft mina fördomar mot att "blogga hit å blogga dit", men efter Cs rundvisning idag, bland funktioner och de många skilda användningsområden som finns i bloggvärlden, har jag ändrat åsikt. Att få dela med mig om mitt liv och få ta del av andras genom det här sättet kommer att berika mig, min lilla familj och inte minst, förhoppningsvis, dig!

   Mitt liv som kvinna och ensamstående förälder i ett liv som tillfrisknande beroende skiljer sig från många andras, men inte så mycket som jag trott. I alla fall inte efter de dryga fem år av drogfrihet som jag har idag- med en nolltolerans för både alkohol och narkotika. Jag brinner för att dela med mig om hur jag gör vardagen hanterlig och, mycket viktigt, rolig mitt i livet. Jag är 45 men känner mig mycket yngre. Som min dotter sa till mig när jag fyllde år nyligen;
   "Mamma- grattis på födelsedan! Fast jag vet att du inte levt så många år av ditt liv..." En underbar liten tjej med så stora tankar.

   Ja, det fick bli min lilla inledning i bloggvärlden.

   Jag önskar dig och mig själv mycket nytta och nöje och en härlig sommar 2011.
   

1 comment: