Thursday, 25 April 2013

NBV har det! Studiematerial till "Jag ville bara dansa"! Beställ gratis! Länkar i bloggen.

             LÅNGSAMT KOMMER LÄNGST! SÄRSKILT JAG...

   Tålamod är en dygd. Måste fatta, måste fatta... Näpp. Inte idag heller ;) Men jag får agera som om jag förstått!
   Älsklingen tog mig åt sidan här om dagen och frågade hur det går med mina dagsplaneringar. En rullgardin drogs ner och jag började prata strunt med ett ömt leende och drömska rådjursblinkningar. 15 sekunder senare satt jag med papper och penna och skrev den första planeringen på... jaa-aa... ett litet tag...
  :) *blink-blink*
   Hm, det mest utstuderade med dom där som älskar en är att dom alltid vill en ens bästa.

   I alla fall följde den till punkt och pricka igår.
   Ööööööö - :) *blink-blink*
   I alla fall det där med vilan ggr 2! HÄPP!
   Det är min tur nu - vinden har vänt! Jag blir som en helt annan människa när jag tar hand om mig.

   Det är makalöst att jag tappar bort min diagnos med utbrändheten titt som tätt och verkligen får ta i för att leva i sanningen. Tack och lov för Älsklingen!
   Krillet är den som får stå ut när jag blir för trött och det är inte okej.

   Nu är det åter fokus på vad som måste komma först och det är att jag sköter om mig och mitt för att kunna finnas för andra!
   Tacksamheten att jag tillfrisknar från missbruket är på topp under dagar som dessa. Så länge jag drack var jag helt fjärmad från att kunna ta hand om mig.
   För en missbrukare är det nolltolerans som gäller annars går allt fokus odelat till att 'vara som folk' och det tror man bara 'går' med nån drog som rör om i knoppen. Och att ha mysigt går egentligen varken utan eller med - aldrig med odelad uppmärksamhet.
   Fast det klarade jag ju knappt att se då. Rusets grepp om mig var så starkt. Befrielsen är fortafrande en kick. Varje dag. Vad som än händer i livet i övrigt är det den vågen jag rider på.

   Krillet och jag ska gå på bio. Det här är nog bland dom sista barnfilmer hon vill se. Croodarna. Senast vi var på bio såg hon "Jack The Giant Slayer" från 11 år. Snacka om att hon var absorberad i filmen. YES! Äntligen kan hon börja hänga med oss på dom riktiga rullarna! Jag älskar att få vara med på den här utvecklingen i filmvärlden!

      Fredag kära läsare! Jag önskar dig en skön helg med mys och pys. Naturen är lycklig och vi med den! Nu omfamnar vi nuet och gör minst en Ferdinand per dygnhalva - lukta på blommorna!


   STOR kram till den som vill! Rungar nu av med ett blomstrande och vårdoftande

   HajHaj! :)

P.S. Måste bara påminna om studiematerialet "När börjar egentligen dansen". Det har fått mycket bra omdömen och lyfter viktiga frågor kring beroende med kreativitet och praktiska handlingar i studieplanen. Ring och beställ vetja!

Kontakt till Ditt NBV-kontor

Studiematerial till "Jag ville bara dansa"

 
 

No comments:

Post a Comment