Thursday, 15 August 2013

Filar på baksidestexten - vill liksom inte släppa taget...

   Nästa fredag verkar det bli som att manus och omslag far till Polen genom ettorna och nollornas magiska tunnlar. Jag har en stark känsla av kärlek i maggropen. Alla som hjälper till med det här är så himla duktiga och vi kompletterar varandra utan att pressa på och det finns ingen som har behov av att använda sig av någon duktig-petter-attityd.
  Vilket gäng!
                     Katja Hjelm - korrektur
                      Nanna Salemark - typsättning
                      Thomas Ottosson - omslagsfilen
                      Limpo - omslagskonstnär

   Väldigt tacksam att få ha med så engagerade och härliga människor att göra! Mmm-mums!

   Å regnet det bara öser ner... Skönt! Det ska lugna ner sig enligt alla prognoser så att Malmöfestivalen kan ta sin början. Det "lilla" Krillet (snart 12!) har övat, i flera år såklart, men särskilt nu sista veckan på sitt accordeon (dragspel i mannamun) för att spela på gågatan i år igen. MODIG!
   Älsklingen ska möta upp efter jobbet och vi ska flanera på stan ikväll. Det är så härligt med alla människor. Sen är det nästan lika härligt att stänga dörren om sig hemma riktigt fullproppad med mänskligheten ;D

   I år har jag en vän som tagit hit en trapets! Gå in och gilla sidan är ni snälla! Han jobbar och lobbar för att den ska få vara kvar i Malmö och sättas upp i Folkets Park nu när Tivolit ska läggas ner.
   Det är ett otroligt roligt nöje och det kommer att vara en succé för vår stad :)
   Den står på Stortorget och är en gratis sak att göra under hela festivalen. Alla från tre-fyra års ålder och uppåt till 122 är välkomna att prova!

   Nu ska jag fila vidare på "Nu har dansen börjat". På måndag har jag lovat att Thomas ska få allt han behöver för att kunna göra filen.
   Idag kommer Maria Bielke von Sydow för att hälsa på och jag ska ta en lugn dag. Det blir till att göra lite nytta nu på morgonkvisten istället.

   Skolorna börjar på måndag och Krillet längtar! Vi är så glada för hennes nya skola! Efter nästan ett år där har hon blivit som ett helt nytt skolbarn. Längtar till skolan med sina kompisar och lärare :) Lycka!

   Kära läsare! Jag hoppas att du får en fin helg. Är du i Malmö så kanske vi ses på gator och torg bland alla de tusentals andra som ska roa sig.
   Stor kram till den som vill!

   Med en regnet-drar-nu-bort dans rungar jag av med ett torrt och soligt

   HajHaj!

No comments:

Post a Comment