Thursday, 1 August 2013

Gissa vad!? Jooo! Jag är klar!!! Bok2 är komplett! :D

   I tisdags blev Bok2 klar. Jag lämnade över dom sista 17 sidorna till min kära Katja Hjelm och går nu i spänd förväntan på hennes omdöme. en väntan som inkluderar dom tillhörande mardrömmarna på temat "Men-härrigu'-mänska-så-här-kan-du-ju-inte-skriva". Jag har alltså haft en sån mardröm på riktigt sen i tisdags och dagarna kryper fram. Gaaah!

   Livet som författare är mångfasetterat.

   Jag lämnade över manus, fick inte tag i Älsklingen så jag ringde min käraste Maria Bielke von Sydow . Då, med en annan människa i min sfär, märkte jag hur jag var alldeles yr i bollen och ett fysiskt illamående av okänt ursprung spred sig mentalt och fysiskt inuti. Kunde eventuellt, men bara kanske, ha att göra med någon eller några av nedanstående faktorer:

Fyra års arbetscirkel sluten.
Fyra år av intensivt inre sökande efter ord och andemening.
Fyra år levande med en outsläcklig brand av skrivande för att sprida min erfarenhet av den livsförgörande beroendesjukdomen.

;)

Tacksam bortom ord!

   Nu ska själva boksläppet organiseras med tillhörande dokumentärfilm som ska filmas.

BOKSLÄPP - ONSDAG 16:e OKTOBER på BIOGRAF SPEGELN, Stortorget i Malmö 17-19  

   Limpo, som gör mitt omslag igen (Yes!) och jag pratar om att göra en gemensam den här gången. Söker filmare med ljus och lykta.

   Har börjat landa lite bättre nu. Men som sagt tills jag får sista klartecknet från Katja går jag som i vakuum. Idag blir det bad med 'svärmor' och imorgon kommer Krillet hem från scoutlägret där hon för övrigt scoutat med 1500 andra scouter och växt på den här veckan så att jag knappt känner igen henne på telefonen(!).
   Så jag ska nog klara mig. Det kommer att fortsätta vara fint väder och Krillet ska sommalovas ordentligt nu när jag äntligen inte bara är en fysisk person i hennes närhet utan även har huvudet, fokus och känslomässigt fritt fram att delta i umgänget :D
   Tjodilo-Tjodilej - Bok2 är klar, Hopp-å-Hej!!!

   Kära läsare! Jag önskar dig en skön helg fylld av sommardofter, glasspapper som slängs i papperskorgar och flera fikor utomhus. Det är du värd!

   Stor kram till den som vill!
   Med ett stort "Tack-älsklingen-för-det-enorma-fånget-rosor" avrundar jag nu denna lyckans blogg med ett
"JAG OCH FAMILJEN HAR FÅTT MITT LIV TILLBAKA EFTER BOKSKRIVANDE"-rung som låter

   HajHaj! 

2 comments:

  1. Även om jag from idag officiellt är smålänning istället för skåning tänker jag inte för livet missa din release på spegeln. Ill be there!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Du är så allra hjärtligast välkommen kära :)

      Delete