Thursday, 31 October 2013

FMN Mora/Orsa och ett stilla "På återseende älskade Dalarna"

   Vilken fin resa vi gör mitt älskade Krill och jag. Att få vara med familjen, vara i det fräscha landskapet som är Dalarna och få rå om varandra i gäststugan. Det är en ynnest att ha livet för mina fötter och i såna här situationer slår det mig särskilt starkt hur enormt fint det är att ha hittat ur missbruket. Jag försvann ju från släkten i tidigaste tonåren.
   Tacksam!

   Det blir en kvällsblogg och en kortis igen. Jag föreläser imorgon på Andreasgården i Mora på inbjudan av FMN Mora/Orsa. Det blir en verkligt djupt berörande dag. För mig eftersom jag var det barnet som oroade mina föräldrar och släkten. För deltagarna är det berörande på grund av ett så brett spektrum av anledningar att det skulle bli en mycket lång lista att skriva. Skulle jag ge mig på att lista allt som anhöriga till särskilt unga beroendesjuka blev det här en lång, lång blogg. Jag ska göra ett inlägg om hur den här dagen gick under hemresan på lördag eftermiddag istället.
   IOGT-NTO som bjöd in genom NBV Gävledala till föreläsningen 131029 bjuder upp igen i februari 2014. Meddelar mer framöver. Information finns oftast under den här länken om evenemang i bloggen. Föreläsningarna gick jättebra! Vilka engagerade deltagare i så svåra frågor!

Länktajm ;) 131029 P4 Dalarna - ta fram spelaren till 03:10:16
               
                  FMN Mora/Orsa Föreläsning 131101 Mora Andreasgården


   Kära läsare! Jag önskar dig en helt underbar helg. En helg med luft, relationer och mys.

   Stor kram till den som vill!

   Med ett av lanternor upplyst och höstgosigt rungande som ekar mellan kullar och dalar genom ettor och nollor avrundar jag med ett orange, eldrött och brunaktigt från lövhögarna tjoande

   HajHaj!

2 comments:

  1. Hej Lotten! Jag sitter här och tänker tillbaka på den 1 november och föreläsningen. Du gjorde det jättebra och många har hört av sig som tyckte att det du gjorde och sa var jättebra. Du utlämnade dig själv och ditt liv på ett kärleksfullt sätt och visar att det finns hopp för tillfrisknande. Lycka till i framtiden med dina föreläsningar och vem vet du kanske kommer tillbaka till Mora snart igen. Kramar till dig från Birgitta FMN-MoraOrsa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tusen tack Birgitta! Jag tyckte att det var en helt underbar skara av åhörare - och vilket engagemang sen :) Verkligen inspirerande! Vi ses igen! Tack för att jag fick möjligheten :) Kram!!!

      Delete