Monday, 18 November 2013

På G till tillfrisknande möte i Los Cristianos på Tenrife - two years no see :)

   Joddel-lej-hi-ho! Varmt och skönt. Nytt boende för oss den här gången men vi trivs - efter rumbyte i och för sig, men nu är det här vi vill bo nästa gång ;) Vi bor in oss bra, Krillet och jag. Det är så avslappnat och skönt att hitta allt, veta var man är i stan och var vi äter och badar bra. Sen kan vi vandra och njuta nya spännande restauranger när andan faller på. Välkänt överlag är ändå skönast... Det ger enormt utrymme för avslappning!

   Vilken resa jag gjort genom dessa år med att resa - närjag skulle till Mölndal första gången efter att jag blivit nykter svor jag på att aldrig lämna Malmö igen! Tre stora väskor med allt - för en weekend... Nu packar jag ner två par shorts, tre linnen, ett par OK klänningar och badkläder sen far vi halva jorden runt. Typ...
   Det enda är att jag/vi önskar att älsklingen vore här... Puss på honom!

   Nu ska vi knalla iväg genvägen bakom kullen till grannbyn och jag ska gå på möte. Krillet sitter som vanligt med hörlurar och datorn när vi andra håller möte eller så kanske jag parkerar henne på ett fik det här året. Hon är ju så stor nu... NAAAW! Lill-Krillet... Min vännina här som inte sett oss på ett par år hämtade oss på flygplatsen och utbrast att barnet inte var barnet längre. Så sant!
   I övermorgon blir det middag hemma hos vänner och det ser jag fram mot. Jag vet inte varför jag är så biten av Teneriffa. Naturen här talar till mig och stränder, väder och barnaktiviteterna är pålitligt kvalitativa och tillfredställer våra behov. Jepp - tacksam!

   Kära läsare! Allt gott till dig i höst/vintertider. Önskar dig en go', fin vecka fylld med smidande av julplaneringar.

   Stor kram till den som vill och med ett flamencoklapprande, palmbladsswischande våghalsigt rungande avrundar jag detta inlägg med ett "Hasta luego"-fylligt

   HajHaj!

 

1 comment:

  1. det låter som ni har det urhärligt, förväntar mig mer detaljerad rapport när ni kommer hem. vill oxå åka till värmen o avslappandet :-)

    ReplyDelete