Tuesday, 25 February 2014

Överlevde kundkortsdagen! Samlar nu mod inför kvinnodagen, våren och Nordiskt Forum!

   En ny mittvecka! Tempot är lugnt förutom igår då det var kundkortsdag på Hemköp. Det var värst vad folk det var. Vi fyndade till keyboard-nissens svängiga ös mitt i affären och när vi svischade förbi flirtade han hejvilt med oss fjällkorgslastade kundkortisar. Mycket trevligt.
   Ännu en dag i den verkliga världen! Aldrig tråkigt, aldrig samma visa längre. Jepp! Tacksam!

   Här lunkar det på förutom Krillet som hoppar på med sina kryckor... Ja, det gick utför i slalombacken för det älskade barnet. Illa sträckt ledband i knä och vrist. Hon får till och med skolskjuts den här veckan. Sen hoppas vi på snar bättring eftersom det spritter i barnet i detta vårväder!
   Jag vågar inte ropa hej riktigt än men det var värst vad lovande väder vi har här nere i år.

   Det börjar kurra i skrivartarmen nu. Behöver få ihop några trådar till bara. Jag går i funderingar på talbok, teckenspråksbok och översättning av "Jag ville bara dansa" och "Nu har dansen börjat" men det är lite överkurs för det projektet just nu. Jag ska dra i lite trådar nästa vecka - det är finansieringen som spökar. Det kommer att ordna sig det har jag en stark magkänsla av så länge jag gör fotarbetet så kommer resurserna att mobiliseras :)

   Kolla den här snygga affischen!

 

   Kvinnodagen i Malmö. Riktigt snyggt gjort. Jätteglad att jag ska få delta. Det blir en föreläsning om att skriva! Jättekul! Varmt välkommen! Goodiebag att få med sig har jag hört ryktas om...

   Nordiskt Forum är bland det största som hänt inom kvinnofrågor på årtionden sägs det. I juni i år hålls det i Malmö och äntligen har jag fått in en fot!!! Yippeee! Salto de Vita ska dela monter med NBV Skåne och deras anslutna kvinnoföreningar samt en tredje aktör som vi fortfarande jagar - jag hoppas på IOGT-NTO. Idag ska jag ringa till huvudkontoret i Stockholm och höra om dom har nåt uppslag på vem att kontakta inom föreningen. Spännande!
   Imorgon kommer Sydsvenskan och intervjuar om egenutgivning - det är verkligen mycket om att skriva just nu. Det ligger i luften!

   Kära läsare! Jag önskar dig en gosig vecka. Behåll strumporna på - även om vårblomstren slagit ut är det faktiskt fortfarande februari ;)

   En stor kram till den som vill!

   Med ett kvittrigt och mångfärgat rung avrundar jag ljust framåtskridande med ett hoppigt

   HajHaj!
 

No comments:

Post a Comment