Saturday, 31 January 2015

Ljust i sinnet! Ljust på planeten utanför mitt fönster!

   En vecka har förflutit där mycket har trillat rätt. Jag har gjort som jag sagt och roterat av från 2 ideella uppdrag :D Stolt! Nu ska jag bara ha ett i veckan - tjodeliii!
   Sen har dom första 4 kapitlen av översättning gått till Brüssel för en näst sista genomkoll. I veckan ska min kära hjälpande hand där nere få tre till som min fina Katja här hemma har gått igenom. Det går lugnt men säkert framåt. Spännande värre.
   Det viktiga nu är att jag har en perfekt bantad vardag med livsviktiga snälla rutiner. Livet kommer ändå emellan och jag klarar bara av det om jag håller ett hanterbart tempo.
   Det här med utmattningssyndrom är så svårt att förklara och det är ännu värre att leva med! Jag behöver bli mer realistisk och har nu påbörjat en resa i praktiskt förståelse av min diagnos. Stolt!
   Livet behöver levas här och nu. Tiden jag har på Jorden och vikten av att ta vara på den så bra som möjligt har gjort sig påmint det här året med många som lämnat oss. Jag vill ta vara på mitt liv där tempot inte blir en stressfaktor och dagarna jobbiga. Har gjort ett grundligt inventerande och hittat många lösningar som jag införlivar nu. Gym har jag flyttat till att ligga väldigt nära mitt hem t.ex. Det finns möjlighet även för en så gränslös person som jag att ta vara på tiden och orken.
   Underbart att vara nykter och närvarande i livet. Tacksam!

   Livet bjuder på en vecka i Dalarna snart. Jag köpte biljetter på SJ till Leksand 90 dagar innan resa och kom undan med 825 SEK Malmö t/r för Krillet och mig. Det ska bli så himla skönt att hälsa på pappa och hans fjälla. En hel del annat familje/släkt-mys blir det säkert därtill.
   Det blir nog lite skiiidärrr också. Väderprognosen lovar kallt med nederbörd så det är säkert som gjort för lite svängom i backen.

   Snart är det dags för ett tillfrisknandemöte och sen blir det till att njuta av lite ljusare skyar i Malmö. I alla fall som det ser ut nu när jag tittar ut. Mmm, gillar att ljuset återvänder :)

   Kära läsare! En skön söndag och fin kommande vecka önskar jag dig.

   Med ett värmande och lysande rungar jag av med ett hoppfullt

   HajHaj!

 

 

No comments:

Post a Comment